Düzcede Deprem : Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci / İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı.

Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci
Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci from yurt-rehberi.com
Düzce'de richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremi değerlendiren neotektonik ve deprem uzmanı prof. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü.

Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli.

Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremi değerlendiren neotektonik ve deprem uzmanı prof. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci
Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci from yurt-rehberi.com
Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü.

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremi değerlendiren neotektonik ve deprem uzmanı prof. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü.

Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü.

Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci
Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci from yurt-rehberi.com
Saat 15.40'ta merkez üssü düzce olan bir deprem meydana geldi. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İlk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi. Düzce'de richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremi değerlendiren neotektonik ve deprem uzmanı prof. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli. Sarsıntı i̇stanbul, i̇zmit ve bolu'dan da hissedildi. Düzce'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5,3olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, düzce'de 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad tarafından yapılan açıklamada merkez üssü düzce olan depremin büyüklüğünün . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Düzcede Deprem : Düzce Özel Kız Öğrenci Yurtları - Düzcede Özel Kız Öğrenci / İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.. İstanbul ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Afad ve kandilli anlık olarak depremleri paylaşıyor. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Kandilli'nin açıklamasına göre deprem 5.2 büyüklüğünde, merkez üssü ise düzce çilimli.